2010-12-15

doktorbesök

Idag stog doktorbesök på schemat. Begav mig därför till hudik med pappsen och träffade doktor Åke. Allt var enligt mig som vanligt, lite svälda leder och värk men dock inget att klaga för. Kanske ska säga till alla som inte vet att jag har reumatism, det är en ledsjukdom och man dör inte av den men inte heller kan bli av med. Men iaf så har jag kommit på hur skönt det ska bli nästa gång jag ska på besök då jag klassas som vuxen och får därför en ny läkare som är specialiserad på min sjukdom. Nog pratat om det.

Efter besöket tog vi silverfaran och for ner till stan för att inhadla lite julklappar, vilket resulterade lite utfyllnad av min garderob med en sjal, tröja, hårband och ett skärp, ingen julklappar alltså.. Eftersom min mamma inte tycker att jag är i behov av mer sjalar och kommer bli tokig på mig när hon ser att jag köpt en till tänkte jag slå in den i julklapp till migsjälv och skriva att det är från henne. Kommer bli lagomt roligt att se hennes min då!

Senare åt vi iaf mat på en thailänskresturang och åter till sjukhuset igen för att göra ett par nya skoinlägg.

Fick köra hem vilket gick väldigt bra, ingen sladd, ingen krock och inget motorstopp. Tror jag börjar bli kompis med bilen nu, äntligen!

tänkte lägga in bilder på kläderna men det blev på maten ist!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar